Sminkbordet klart!!!

Jag e så stolt:-)...äntligen har jag fått mitt sminkbord...efter hard work..var redo att ge upp ett antal gånger..men sågade på och skruvade mm...

     
kommer ni ihåg? före..                                                                         under construction...
                                                   
KLAR!!..
kanske lite småjusteringar bara..och en spegel kvar...me d fixar jag..hihiii


Popcorn å chips...Fredagsmys=)

Idag, fredag laddade jag och Daniella upp med chips, dip och popcorn..och titta på vårat FAVVO program, Barda..ett spännande och underhållande barnprogram där deltagarna spelar olika roller... MYS på hög nivå...♥
gosigaste tjejen♥

Lite egentid med varm choklad och tända ljus....

 Vilken härlig dag idag..det gick suuper bra hos tandläkaren..Daniella grät inte ens när de drog ut tanden..hon kände sig rätt cool efter det och vi var tvugna att ringa mormor så fort vi kom hem..hon var så stolt och ville berätta allt.. tanden har vi placerat i ett glasvatten så tandfeen kan komma inatt, dvs jag:-)hehe (här e man lite alltiallo) och lägga i en slant..Daniella ligger nu och sussar och jag kan äntligen ägna mig åt mig själv i lugn och ro...kvällstiden är viktig för mig. då varva jag ner och reflektera över dagen samt bara njuter..därför tänder jag nästan alltid värmeljus( finns även en annan förklaring..jag e såå fryssen) och det ger mig en mys känsla..jag sitter i mitt vardagsrum nerbäddad i soffan under filten med en kopp varm choklad och ska göra det jag ÄLSKAR♥mest och det är att läääsa skvaller!!! Avkopplande..

Nu börjar man fundera..hmmm...


 
                                                  
Hela dagen har det där sminkbordet från Ikea funnits i mina tankar...såå typskt..å 1495 kostar det oxå ..pust ska man bli ruinerad på köpet..men sen så kom jag på den här snille ideen...tam tam..hihiiii..måste bara proooova!!!
Jag har en gammal möbel, en tv-bänk, som behöver ettt lyft...ska förvandla den till mitt smink bord..



 Det enda jag behöver för att göra det skrapade jag fram, en såg, hammare, skruvmejsel och skruv..lite hemma  style över det hela ..men man tar vad man har hehe:-)...resultatet visas inom kort!!!


Fyndat på Loppis i G-by!!

Efter att jag hämtat Daniela på skolan idag så ägnade vi oss åt vårat favorit intresse nämligen,SHOPPING!! mellan skolan och vårat hem ligger Labans Loppis...ett mini ställe med secondhand saker och kläder till extremt låga priser..så vi har FYNDAT rejält...älskar`t!!! Här kommer lite bilder på de kap vi gjort:)

super billiga tavlor 5kr styck,,me like                            fin d blev i köket:)         
5kr styck!!                                       passa suuper i köket:)        kaffelatte koppar 2kr/styck


Sedan så fick jag och Daniella ett ryck... vi skulle spexa lite..vi satte på oss de kläder och smycken vi fyndat plus ett ton smink..hahaha..hon tyckte att hon var så fin i den gröna ögonskuggan som hon låna av mig och det är absolut den skrikigaste jag har..haha det är väl charmen med barn:-) så här såg det ut!!

                                                                   
tröjan 10kr !!!                                  armbanden alla för 5kr!!                         riktigt nice!!

Hon älskar verkligen att showa!!hon e en liten rockstar..hon nynnade på den låten (Iam a rockstar..so so what!! av pink) under hela kvällen♥


Jag köpte en röööd luvtröja        
                                                                 


           
            15kr endast..detta kommer bli ett aanvändbart plagg denna vår!!

 Lite mer gott och blandat som jag hittade kommer här!!


alla örhängen där kostar 5kr köpte en hel bunt!!


                      
kjol 10kr                      vår-sommarkjol 15kr        linne-tröja 15kr!


Tidigare inköpta saker därifrån är bland annat min vinterjacka!!! som kosta 50kr!! här e den!!me like!!

Nä nu var det slutbloggat för idag dags att sussa lite..har en jobbig dag imorgon..Daniela måste dra ut en tand som är inflammerad..huh..men vi får se hur d går..natti natti♥
 Nä nu har jag bloggat klart för idag


Leeeediga dagen

Idag, min lediga dag, var det dags att infria ett av mina nyårslöften, så jag lämnade Daniela på skolan och släpade mig trööttt som jag för d mesta är, till ett Friskis och Svettis pass..super kul att träna..det kändes redan som om jag kommit ett steg närmare mitt mål, ett hälsosammare liv och en slimmare kropp:) ..det som seenare inträffade e ju sånt som bara händer MIG, förvirrad som man är så tror jag att jag har nycklarna till låset i min jacka som jag tog med mig in i träningssalen ..nej där hade jag visst fel ..ÖÖÖ..d ligger i skåpet!! jag har lyckats låsa in mina nycklar...röd om kinderna pinar jag mig iförd träningskläderna till receptionen för att förklara den pinsamma situationen..Tack och lov så trodde de mig och kapade låset med bultsax:)) Ett stort tack!!
 





Ella och Daniella på nyårsafton2010!!

♥♥♥Jag och min lilla princess på nyår..<3

Välkommen till Ella och Daniellas blogg:-)

Här kan du följa min och min dotter, Daniellas vardag och allt galet vi hittar på:))